Hopp til innholdet

3 spilleautomater du ikke vil gå glipp av

  • av

Den kanskje aller beste tingen med å spille hos nettcasino er at det hele tiden kommer noe nytt. Spesielt alle som digger spilleautomater (hvem gjør vel ikke det?) har alltid nyheter å kose seg med. Det går sjelden mer enn en måned uten at de store studioene slipper en nyhet, og med over 100 studio som produserer innhold betyr det nyheter nesten hver eneste dag. Skal du bruke 10 minutter på å teste noen nye spill i dag er dette tre titler du ikke kommer utenom.

1. Crab Trap

August og september er høytid for krabbefiske. For så vidt også alle andre måneder med «S» i seg. Det er et gammelt tips fra bestefar som drev med fiske. Så når du leser dette har du kanskje krabbe i tankene allerede, og hva passer da bedre enn en automat med krabbetema. Vi snakker sjarmerende krabber som kun har et mål for øyet; å hjelpe deg å sette klørne i noen herlige gevinster.

Crab Trap ble lansert i august og er produsert av det svenske spillstudioet NetEnt. Den glir elegant inn i den ekstremt populære kategorien av spilleautomater med fisketema, og har også alle forutsetninger for å lykkes. Når krabbene havner i teinen kan du bli belønnet med free spins og en underholdende respins funksjon som sørger for heftige utbetalinger. Kanskje betyr det at det ikke bare står krabbe på menyen til helgen, men til og med kongekrabbe?

2. Hugo Legacy

Helt siden TV2 fikk oss til å styre Hugo gjennom gruvene via telefonen tidlig på 1990-tallet har det sjarmerende trollet hatt en plass i norske hjerter. Den danske karakteren har blitt både dataspill og leketøy, bare for å nevne noen eksempler, og dessuten en aldri så liten franchise av spilleautomater. Det er spillstudioet Play’n GO som har lisens til å produsere automatene og nå er de på plass med sin hittil nyeste utgave i Hugo Legacy. Det kommer i året hvor skaperne av Hugo markerer sitt 30-års jubileum. Snakk om optimal timing!

Her kan du vente deg grafikk som er bedre enn noen gang tidligere, samt et knippe med helt nye funksjoner. Liker du eventyr, sjarmerende troll og store gevinster er dette en kombinasjon du ikke vil gå glipp av. Med et unikt 7×7 oppsett kan du vente deg både små og store troll, masse andre artige symboler, et hvelv av ulike funksjoner og gevinster som kan lokke frem dollargliset ditt. Liker du Hugo Legacy har du dessuten et drøss med andre Hugo automater du kan kose deg med. Kanskje må det også følges opp med Hugo tegnefilm til helgen?

3.  Pub Kings

For deg som har noen mynter du vil bruke fra Ethereum lommeboken kan det kanskje være et artig forspill til en tur på byen å prøve lykken på Pub Kings. Kanskje ekstra interessant for oss som har vikingblod rennende gjennom årene. Her er det nemlig kombinasjonen vikinger og drikking som er utgangspunktet for studioet Pragmatic Play sin nyhet. Vent deg topp grafikk og massevis av opplevelser.

Pub Kings er nærmere bestemt et møte med ulike vikinger som er over snittet glade i alkohol. En bragd i seg selv med utgangspunkt i at vikingene var kjent for å være lidenskapelig opptatt av mjød. Historien er fortalt på en underholdende måte og du kan vente deg massevis av action i det hjulene starter å snurre. Den spennende «random awards» funksjonen kan by på heftige gevinster, og det blir ikke dårligere av en free spins funksjon som er tungt lastet med ulike godbiter. Bli med vikingene på fest for garantert moro.

Siste innlegg